VIDEO JA GALERII ⟩ Tapperis tehti ühele maailma tuntumale hevibändile kolmetunnine kummardus

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy

Tallinnas klubis Tapper toimus hevipidu MaidenFest 2019, kus mängiti kolm tundi järjest legendaarse Briti metal-bändi Iron Maideni loomingut. Välismaalaste kõrval astus solistina lavale ka Eesti oma Sven Varkel.

Kui mullu kevadel tõi Iron Maiden terve Saku suurhalli täis, siis rokiklubisse Tapper jätkus hevihingi sadakond. Kohalolijatele aga hinnaalandust ei tehtud ja nautida sai kolmetunnist «armutut» andmist, nagu lubatud oli.

MaidenFestil esines põhjanaabrite tribuutbänd Coverslaves, mille etteotsa astusid eri solistid: enamik neist samuti Soomest, kuid ka kodumaise hevibändi Herald solist Sven Varkel.

Tribuutkontserdi aluseks võeti Iron Maideni 1985. aastal ilmunud kontsertalbum «Live After Death». Üritus kestis pea kolm tundi ning selle jooksul esitati nii bändi suuremaid hitte kui ka haruldasi pärle, mida Iron Maiden ise kunagi laval mänginud pole.

Lisaks Varkelile astusid vokalistidena üles Erkki Seppänen, Sara Strömmer, Pekka Snellman ja Taage Laiho. Suurim üllataja oli Seppänen, kes näeb välja kui Estoni Kohver 5miinusest, aga laulab nagu Bruce Dickinson. Silmad kinni ei pruugi vahetki teha!

Erkki Seppänen. MaidenFest 2019 klubis Tapper.
Erkki Seppänen. MaidenFest 2019 klubis Tapper. Foto: Rasmus Rammo

Esimene Maidenfest toimus aastal 2011 ning Coverslaves loodi aastal 2007. Senise tegutsemisaja jooksul on nende repertuaaris olnud üle 90 Iron Maideni loo kõikidelt plaatidelt ning ajastutest, vahendab tapper.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles