Järelvaadatav: Postimehe FIFA 19 turniiri võitis sporditoimetuse ajakirjanik

Postimees Sport
Copy

Täna peetud FIFA 19 e-sporditurniiril võidutses Postimehe spordiajakirjanik Karl-Joosep Küngas, kes alistas finaalis kolleegi Christopher Krutto seisuga 4:1.

ENNE TURNIIRI

Viimati võistlesid Postimehe ässad juunis, kui võõrustati Nõmme Kalju professionaalseid E-sportlasi. Toona olid elukutselised mängurid ajakirjanikest oluliselt tugevamad ning ajaloo esimese turniiri võitjaks krooniti Marko-Alari Lont.

Tänaseks on mitmed Postimehe mängijad puldid varna riputanud ja elus edasi liikunud, vanadest olijatest figureerivad vaid Kristo ja Christopher. Esimene neist sõudis ilusa mänguga viimati poolfinaali. Teiste uute ning näljastena astuvad võitlustulle seekord Joosep ja Elister, kes saavad enda väärtust tõestada vaid võites.

Postimees:

Karl-Joosep Küngas: igipõline Manchester Unitedi fänn, kes armastab rohkem küll korvpalli, kuid ei sülita kordagi teiste alade suunas. Enesekindla iseloomuga spordireporter harrastab E-sporti regulaarselt ning see võib saada määravaks ka homses heitluses.

Christopher Krutto: erinevalt Joosepist meeldib sellele Viimsist pärit noormehele Manchester City. Sõprade hulgas tekitab selline valik küll suurt segadust, kuid ajakirjaniku vastus on läbivalt sama - City on pururikas. Kas spordis jääb peale raha või loomulik anne, näitab juba homne päev.

Elister Kangur: meeskonna must hobune, kelle kohta saame täpsemalt teada alles võistluspäeval.

Kristo Jürgenson: vanameister ja legend. IT-osakonnas töötav mees suudab kasutada FIFA 19 poolt pakutavaid võimalusi täiel määral ning homme on tema kindel liider, kelle peale loodavad paljud. 

Valge Klaari näol on tegemist ilmakuulsa Apple'i toodete edasimüüjaga. Sealne E-spordi esindus ei ole sugugi nõrgem Postimehe tiimist, sest mitmed osalejad on tugeva vutitaustaga.

Valge Klaar:

Arti Kulp: Tegeleb jalgpalliga ning mängib igapäevaselt Anija Unitedis. Senine kokkupuude FIFAga on olnud umbkaudu aasta. Määratleb ennast tõsise jalgpalli fanaatikuna, sest teab peast isegi enamike mängijate pikkuseid ja jalanumbreid.

Otto Mäeorg: tegeleb samuti jalgpalliga, FIFAt on mänginud sarnaselt Artiga aasta aega. E-spordi ringkondades tuntakse teda EstMagicz nime all. Enda tugevuseks peab ta penalteid ja ründefaasis tegutsemist.

Cristofer Päll: järjekordne Anija Unitedi mängumees. Tema kasuks räägib 4-aastane mängukogemus FIFAs. Reaalses elus kaitsjana tegutsev Cristofer armastab FIFAs vastaseid kõrgelt survestada ning matše domineerida. Tal on isiklik Youtube'i kanal, kus mängib lisaks vutile ka kuulsat Fortnite'i.

Marcus William Silivask: konsoolid ja FIFA pole selle mehe jaoks võõrad, sest oskusi on arendatut sellel tasandil juba kaks aastat. Erinevalt tiimikaaslastest tegeleb ta korvpalliga. Turniiril on eesmärk väga lihtne - nautida ja võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles