Klavan ja Cagliari andsid Interile kõva lahingu, kuid leppisid kaotusega

Postimees Sport
Copy

Itaalia kõrgliiga teises voorus kaotas Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Calcio 1:2 Milano Interile. 

Kohtumine algas Interi tugeva survega ning Inter jõudis sihile 25. minutil, kui Lautaro Martinez suutis tsenderdusest tulnud palli peaga väravasse suunata. Kuigi alguses määrasid kohtunikud suluseisu, siis VARi abil tuvastati, et värav oli siiski määrustepärane. 
 

Teist poolaega alustas teravamalt aga Cagliari ning 50. minutil suutis Joao Pedro palli peaga väravasse suunata, viigistades seisu 1:1 peale. Kohtumise 70. minutil tegi Cagliari kaitsja Fabio Psacane aga karistusalas vea ning Romelu Lukaku realiseeris penalti, mille abil Inter kohtumise 2:1 võitis. Klavan tegi kaasa kõik 90 minutit.

Enne mängu:

Itaalia kõrgliiga avavoorus pidi Cagliari vastu võtma 0:1 kaotuse Brescialt, Klavan tegi siis kaasa kõik 90 minutit. Nüüd üritatakse koduväljakult hooaja esimesed punktid kirja saada. 

Kui ligi 10 aastat tagasi oli Inter maailmas tõeline tippklubi, siis viimastel aastatel on nende tulemused pigem nõrgaks jäänud. Eelmisel hooajal lõpetati liiga neljanda kohaga ja nii pääseti taas ka Meistrite liigat mängima.

Ka seda hooaega koduliigas alustati korralikult - Lecce alistati avamängus 4:0 ja nii ollakse vähemalt avavooru järel ilusti kõrges mängus sees. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles