Keš on kelle išši? «Vanamehe filmi» viimases tiiseris törtsutavad Nublu ja Vanamees kosmoses tõupuhta traktoriga

Spekter
Copy

Kui valitud silmad on juba saanud näha ka «Vanamehe filmi» täispikka treilerit (juba loetud päevade pärast eksklusiiv Apollo Kinoportaalis!), siis veel natuke aega tuleb läbi ajada filmi tiiseritega, mis õnneks suudavad edukalt naertuturtsakaid tekitada. 

Uues klipis on Vanamees jällegi sattunud Nublu muusikavideosse, aga sedapuhku ei tule tal räpparit mitte seljas vedada nagu jahukotti, vaid sõitu tehakse tõupuhtal punasel traktoril. 

Vaata ka eelmist tiiserit, milles Vanamees mäša paneb:

Ah et mismoodi see Nublu veel Vanamehega seotud on? Aga vot Nublu on juba ammu suur Vanamehe austaja ning nüüd on siis temast filmi jaoks ka nukk tehtud ning oodata koguni tervet singlit koos videoga.

Meenuta, kuidas Vanamees ja Nublu filmis tuttavaks saavad: 

«Vanamehe filmis» on asjad nõnda: Lapšelapsed tulevad suveks maale Vanamehele külla. Vanamees ruunab karmi maa tööga nii lapsi, kui ka oma lüpsilehma. Jõmpsikad ei mõista maaelu kombeid ja põhjustavad hinnatud lehma põgenemise. Nüüd on Vanamehel ja lastel 24 tundi, et leida lehm üles, enne kui lüpsmata udar plahvatab ja piimatuumakatastroofi põhjustab. Nüüd peavad Vanamees ja lapsed ajaga võidu jooksma ning lehma udara kahjutuks tegema enne kui saladuslik Piimavana lehma maha lööb. Teekonnal seisavad meie kangelašed veel silmitsi festari hipidega, metsakollidega, saekaatrimeestega ning palju muuga.

Apollo Kinodes alates 27. septembrist 2019. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles