PM Saksamaal. Tänak: nädalavahetus ei olnud täiuslik, aga suutsime sõita mõistlikult ja kiiresti (1)

Postimees Sport
Copy

Saksamaa rallivõiduga MM-sarja liirikoha kindlustanud Tänaku sõnul on raske öelda, kas nädalavahetus oli täiuslik, kuid Toyota kolmikvõit oli meeskonna jaoks äärmiselt oluline tulemus.

Küsimusele, kuidas Tänak oma esikolmikusse mahtunud meeskonnakaaslaste sõitu kommenteerib vastas ta kiitvalt: «Sõitu ma ei oska kommenteerida, kuid tulemus on perfektne igal juhul. Meeskonna jaoks kindlasti väga oluline tulemus, silmas pidades meeskondlikku punktiarvestust. Eks nad võtsid teistelt punkte ära ja samas tõid meeskonnale palju punkte juurde.»

MM-sarja üldvõitu Tänak veel kindlasti endale ei ennusta, kuna ralli olevat piisavalt ettearvamatu ala: «Väljavaated on lubavamad, kui teisel kahel sõitjal, kuid sellegipoolest, neli rallit on veel minna ja punkte on veel väga palju jagada. Ma usun, et ralli on piisavalt ettearvamatu ala, täna pole mõtet plaanida veel midagi. Võtame ralli korraga ja vaatame mis saab.»

Eelmise aasta Türgi rallil oli suurimaks probleemiks ebapiisav kiirus. Tänaku sõnul on nad kiiruse kruusateedel ilmselt paremaks saanud, kuid kui palju, ei oska öelda: «Jah, ma usun, et me tunnistame, et eelmisel aastal Türgis oli meil kiirusega kõige rohkem probleeme. Vahepeal enne Saksamaa rallit käisime Kreekas ja tegime päris pika ja korraliku testi. Tahaks uskuda, et paremaks sai, aga kas piisavalt palju paremaks, seda ei oska öelda.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles