Vaata otse! Kodutunne: Jaanika ja Aimur on tagasihoidlikud Eesti inimesed, kellel pole viinaviga ja kes tahavad väga oma perega maal elada

Kodu.postimees.ee
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Armastatud «Kodutunne» tõttab appi elu keerdkäikudest räsitud tublidele Eesti peredele, kes ühel või teisel põhjusel kodu remontimisega iseseisvalt enam toime ei tule.

Näitame suvisel ajal Postimehe Kodustiili rubriigis igal argipäeva õhtul algusega kell 18 varasemaid «Kodutunde» saateid, mis Kanal 2 ekraanil ilmuvad kordusena, kuid Postimehe lugejatel seni veel nägemata.

Jaanika ja Aimur on tagasihoidlikud Eesti inimesed, kellel pole viinaviga ja kes tahavad väga oma perega maal elada. 10 aastat tagasi ostsid nad pangalaenuga vana majakese Holvandisse ja asusid sinna elama, aga kui Aimur kaotas tasuva töö ja tekkisid võlad, polnud enam midagi, mille eest oma kodu remontida.

Olukord läks nii hulluks, et kolm aastat tagasi koliti üürikorterisse, kus nüüd seitsmekesi elatakse. «Kodutunne» usub, et 23 aastat tagasi kokku saanud ja kokku jäänud vaiksed ja tagasihoidlikud Jaanika ja Aimur väärivad meie abi. Soovime nende perele veevärgi ja kanalisatsiooni ehitada ning majas sisustada köögi ja pesuruumi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles