Video. Pikad hüpped ja kaks avariid: kuidas möödus Soome ralli viimase päeva hommik

Postimees Sport
Copy

Soome rallil sõidetakse täna viimased katsed ning hommikupoolik möödus sündmusterikkalt. Päeva esimesel katsel tegi sõidueksimuse nooruke Gus Greensmith (M-Sport), kes libises autoga vastu puud. Teisel kiiruskatsel tegi ralli jooksul enda teise avarii Toyota roolis sõitev Kris Meeke. Suuri hüppeid näidati Ruuhimäki. Ralli liider üldarvestuses on Ott Tänak.

Jari-Matti Latvala: «Pean auto kindlalt koju tooma. Ma tean, et minu ja Esapekka Lappi vahe on seitse sekundit. Väga keeruline on teda püüda, kui ta eksimust ei tee. Meil oli hea sõit, aga tundub, et minu ees olevad sõitjad suruvad isegi rohkem, kui mina.»

Esapekka Lappi: «See on hea, et me Latvalast kiiremad oleme, aga nagu ma ütlesin hommikul, me ei taha eksida. Ma pean katseid avastama ja kui ma neid juba tean, siis võin suruda. Tunnen küll natuke survet, aga isegi Soome kolmas koht oleks minu jaoks võit ja lõpus rahunesin.»

Ott Tänak: «Minult võib punktikatsel kõike oodata, aga siin on üheksa sõitjat, kes tahavad Punktikatsel kiireimat aega näidata. Eks ole näha, mis on võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles