Video: kuidas möödus Soome ralli testikatse esimene läbimine, mida rääkisid sõitjad?

Postimees Sport
Copy

Soome rallil sõideti täna hommikul testikatse, kus kiireim oli Eesti ralliäss Ott Tänak, kes sai kirja aja 1.53,8. Vaata videokokkuvõttest, kuidas Soome teedel kihutati ja mida sõitjad rääkisid eelseisva ralli kohta.

Tänak rääkis, et paus oli mõnus ja ralli jaoks on saadud hea pakett kokku. «On olnud mõnus paus ja usun, et see tuli õigel hetkel. Oli mõnus natuke puhata ja ma olen taas elevil. Ma usun, et meil on ralliks hea pakett ja ootan kõva võitlust.»

Sebastien Ogier sõnas, et loodab edukat rallit. «Me loodame parimat ja tegime siin eduka testi. Eks ole näha, mis me nädalavahetusel teha suudame.»

Thierry Neuville soovib ralli konkurentide ees lõpetada, kuid möönab, et see ei saa olema kerge. «Ma pean nädalavahetuse lõpuks olema põhirivaalide ees, aga see ei saa olema kerge. Tegu on raske rajaga, aga me kavatseme kõvasti suruda.»

Suninen ütles, et autoga on head tööd tehtud ning nüüd selgub, kui hea see täpselt on. «Ma usun, et oleme autoga head tööd teinud ja see on eelmise aastaga võrreldes parem. Küsimus on vaid selles, et kui palju. Eks ole näha.»

Breen ei suutnud suurt rõõmu tagasi hoida ning tunnistas, et ei jõua ülejäänud nädalavahetust juba ära oodata. «Ma igatsesin seda nii palju! Te ei suuda isegi ette kujutada. Ma ei taha R5 kategooria vastu lugupidamatu olla, aga alles siis, kui sa saad tagasi õigesse ralliautosse, sa mõistad, kui hea see tegelikult on. Ma pean nii paljusid inimesi tänama, et mulle see võimalus anti ja ma ei jõua ülejäänud nädalavahetust juba ära oodata!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles