Video ja pildid: Keskerakonna kontoris pidutsenud nõunik: tulevikus midagi taolist enam ei juhtu (4)

Postimees
Copy

Keskerakonna büroo nõunik Andres Hiie avaldas erakonnakaaslastele saadetud kirjas kahetsust, et rikkus nende kontoris jaanipäeva paiku peetud peoga partei mainet. Peaminister Jüri Ratas ütles valitsuse pressikonverentsil, et tema sellist tegevust heaks ei kiida.

Peaminister Jüri Ratas ütles täna valitsuse pressikonverentsil, et Hiie jätkamise büroo nõuniku ametikohal otsustab peasekretär Mihhail Korb.

Nädalavahetusel meediakanalitele vihjena saadetud videos on näha, kuidas Keskerakonna büroo nõunik Andres Hiie peab partei Tallinnas Narva maanteel asuvas kontoris pidu ja kutsub sinna võõraid inimesi. Vihje saatja väitel tarvitati peol ka narkootikume, kuid piltidelt ja videost toimetus sellele kinnitust ei leidnud.

Keskerakonna kontoris peetud pidu.
Keskerakonna kontoris peetud pidu. Foto: Lugeja foto
Pidu Keskerakonna kontoris.
Pidu Keskerakonna kontoris. Foto: Lugeja foto

Avaldame Hiie erakonnakaaslastele täna saadetud kirja muutmata kujul:

«Head erakonnakaaslased!

Selgituseks jaanipäeva öösel erakonna büroos toimunust. Külastasin 23. juuni õhtul Kesklinna jaanituld Bastioni staadionil. Pärast mida liikusin büroosse. Teel büroosse tutvusin kolme 25-30 aastase meesterahvaga, kes soovisid näha ka erakonna bürood. Me kõik olime pruukinud alkoholi, kuid meedias kõlanud väidet mõnuainete kohta ei saa ma kinnitada. 

Külalistel oli kaasas konjak, mida büroos kohvi kõrvale tarbisime. Mulle teadaolevalt ei olnud nendest keegi meie erakonna liige. Mõne aja pärast palusin külalistel lahkuda. Koosviibimise lõppemise kellaaega ma ei fikseerinud. Mõistan, et olen tahtmatult kahjustanud erakonna mainet ja avaldan selle üle siirast kahetsust. Kinnitan, et tulevikus midagi taolist enam ei juhtu. 

Lugupidamisega 

Andres Hiie 

büroo nõunik»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles