Galerii ja video: Robert Pattinson ja John David Washington tähistasid Eesti võtteperioodi lõppu

Elu24
Copy

Tallinnas kuu aega spioonifilmi «Tenet» filminud Hollywoodi näitlejad Robert Pattinson (33) ja John David Washington (35) tähistasid eile vastu tänast Eesti võtete lõppu Telliskivi Loomelinnakus.

Telliskivi Loomelinnakus tabati Pattinson ja Washington, eeldatavasti koos filmimeeskonnaga, õhtustamas. Seltskond nautis toidu kõrvale valget veini ning Pattinson tõmbas välikohvikus ka e-sigaretti.

Pärast õhtusööki lahkusid Hollywoodi näitlejad koos, kuid mitte enne, kui Pattinson fännidega mõned pildid tegi. Washington hoidis fännidest veidi eemale, ning tundub, et temaga pilti teha ei tahetud või siis ei soovinud mees pildile jääda. Pattinson oli aga heas tujus, naeratas ning proovis pilti tehes naisfänne mitte katsuda. 

Spioonifilmi «Tenet» viimased võtted Eestis toimusid laupäeval Pirital, kus Christopher Nolani juhendamisel filmiti stseeni koos Dimple Kapadiati ja John David Washingtoniga. 

Järgmine teadaolev võtteperiood leiab aset septembri keskpaigas Indias, kuid augustis toimuvad «Teneti» võtted ilmselgelt Itaalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles