Video. Wimbledonis võidukalt jätkav Kontaveit: tundsin end iga punktiga väljakul kindlamalt

Postimees Sport
Copy

Anett Kontaveit (WTA 20.) alistas Wimbledoni turniiri teise ringi kohtumises Suurbritannia tennisisti Heather Watsoni (WTA 122.) 7:5, 6:1.

«Oli väga keeruline, olen õnnelik, et pääsesin edasi järgmisesse ringi. Mängisin üha paremini, tundsin end iga punktiga aina paremini. Läksin mängu jooksul aina paremaks,» rääkis Kontaveit koheselt pärast mängu.

«Eks algus oli ikka natuke närv sees, suur väljak ja kodupubliku vastu. Siis ma tundsin, et minu mäng läks iga geimiga paremaks. Esimesi serve oleks võinud rohkem väljakusse lüüa, aga ma tundsin, et serv paranes mängu jooksul kõige rohkem,» lausus Kontaveit.

«Teine sett tuli palju lihtsamalt, tundsin ennast palju mugavamalt. See esimese seti pinge kadus kuidagi ära, mängisin agressiivselt ja ilusti,» rääkis eestlanna kindlalt võidetud teisest setist.

Samas kiitis Kontaveit ka Watsonit: «Talle meeldib murul mängida, esimeses sett mängis ta päris hästi, oli tasavägine ja raske. Lihtne ei olnud.»

«Mulle meeldib murul mängida, lähen iga mänguga kindlamaks, saan enesekindlust juurde. Sellega olen ma rahul. See on alati eriline turniir, alati on soe tunne siin mängida, see on kuidagi nagu privileeg, et siin osaleda saab,» lausus Kontaveit lõpetuseks

Kolmandas ringis kohtub eestlanna tšehhitar Karolina Muchovaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles