Noored muusikud tutvustavad muusikavideotes Soome vaatamisväärsusi

Tallink
Copy
Foto: Tallink

Tallink lõi sel suvel Tallink Shuttle'i suvekampaania raames käed kahe muusiku, Mario Kartezi ja Nika Marulaga, et eestlastele tutvustada Soome kõige vahvamaid vaatamisväärsusi. Seda tehakse aga uudsel viisil: igast seiklusest valmib muusikapala ja -videona tervitus kodustele. Kusjuures laulud on noored algusest lõpuni ise loonud.

Iga Soome tervituslooga soovitakse näidata, et nagu Eesti ei ole pelgalt Tallinn, pole Soome ainult Helsingi ning uudistamist jätkub küllaga. Mario ja Nika käisidki uudistamas põnevaid linnu, muinasjutulisi maastikke, imearmsaid saarekesi. Kokku külastati kuut paika, mis näitavad kõik erinevaid külgi Soomest.

Kogu kamp leidis, et reis oli kustumatu elamus. Lugude autor Mario lisas, et polnud kunagi varem Soomet nii põhjalikult avastamas käinud. Üllatuseks avastas ta, et mõnel sealsel linnal on Eestiga rohkem ühist, kui algselt arvas. Näiteks Porvoo vanalinn mõjus sama koduselt ja hubaselt kui Viljandi.

Kõige enam avaldas talle muljet aga Nuuksio Põhjapõtrade park, kus ta nägi esimest korda elus põhjapõtru. Samuti jättis talle sügava mulje Tampere legendaarne Muumimuuseum kui ka imekauni ümbruskonnaga Kimito saar.

Reisimise käigus leiti ka mitmeid uusi sõpru üle kogu Soome. «Varsti on mul plaan jälle tagasi Soome neile külla sõita!» rõõmustab Mario.

Kui ka sul on soov Soome sõpru külastama sõita või oma silmaga kõiki vaatamisväärsusi näha, siis osta reis Tallinki kodulehelt. Ja ära unusta sealt ka tervitusi saata!

Kuula, millised muusikapalad on Soome reisist valminud ja vaata, milliseid avastamata paiku leiab Soomest!

KUIDAS VEETA OMA PUHKUS SOOMES

PÕHJAPÕTRADE PARK NUUKSIOS

IMELISED PAIGAD SOOMES, MILLEST SA VAREM EI TEADNUD

KUIDAS MUUTA OMA PUHKUS PÕNEVAKS?

PÕHJAMAADE KÕRGEIM VAATETORN TAMPERES

INSPIRATSIOON SUVEPUHKUSEKS MIKKELISI

SOOME IDÜLLILINE LINN PORVOO

TERVITUSED TARTUSSE

Copy
Tagasi üles