Video: 25 meetrit ja pool miljonit eurot puhast ilu tuleb Eestisse

Elu24
Copy

Vaata videost, mis elu elab põhjamaade üks suurim ja ilusaim tuunitud rekka, mille loomiseks kulus terve aasta ja mis igapäevaselt kannab ringi betooni.

20. juulil Tallinn Truck Showle saabuv rekka Lowrider on üks sajast raskeveokist, mis lauluväljakule end näitamiseks üles seab. Intervjuust Lowrideri omanikuga Mika Auvineniga selgub,  et rekka tuunimine pole mitte töö vaid elustiil ning et sellele kulutatakse meeletult aega ja raha. 

Tallinna Lauluväljakul näha regiooni suurimat kunstiliselt kujundatud ja tuunitud raskeveokite paraadi. Iga rekka on temaatiline kunstiteos. Näha saab tuntud filmide nagu «Näljamängud» ja «Viikingid» temaatilisi rekkasid, Šveitsist tuleb kohale eriline Albert Einsteini teemarekka.

Lisaks maailmatasemel raskeveokite näitusele saab üritusel näha ka ekstreemseid etteasteid mootorratastel ja driftijate showsid.

Päeva muusikalise poole eest hoolitsevad Anne Veski, Shanon, Metsatöll ja Up The Sky. Soomest saabub esinema tuntuim power-metal bänd Stratovarius.

Truck Showle püstitatakse kolm ala: rekkalava, millel toimub laste teatrietendus jpm, adrenaliiniala drift- ja freestyle showdeks ning pealava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles