Fotod ja video: tulevased olümpialootused harjutasid Tamme staadionil suusahüppeid

Tartu Postimees
Copy

Nädalavahetus toob Tartusse ETV 10. olümpiastardi finaalvõistlused, mida ei ole Tartus korraldatud 18 aastat, ja olümpia perepäeva. Lastele pakkus palju tegevust suusahüppetorn, batuut ja trikirattarada. 

15. juunil tähistatakse üle maailma rahvusvahelist olümpiapäeva. Sellega seoses leiab Tamme staadionil koos 10. olümpiastardi finaaletapiga aset perepäev, kuhu oodatakse aktiivselt osalema igas vanuses tartlasi ning pakutakse mitmesugused sportlikke tegevusi.

Olümpia perepäeva ideega tuli välja 10. olümpiastardi finaali võõrustav Tamme kool. Sellega tehakse kooli läheneva 100. juubelisünnipäeva eel kingitus kõikidele sportlikele linlastele. Perepäeval saab osavust proovida BMX-rattaga põnevusrajal ning uudistada suusahüppeid, proovida sõudmist, laskmist, vehklemise reaktsioonikiirust, slackline'il tasakaaluharjutusi, tänavatantsu ja palju muud põnevat.

Kohal on ka Tartu ülikooli liikumislabor ning Eesti spordi- ja olümpiamuuseum. Võimalus on näha olümpiamedaleid ja ehtsat olümpiatõrvikut ning kohtuda mitme olümpiasportlasega. Avatud on sporditurg.

Perepäeva tegevused kestavad Tamme staadionil kella 16-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles