Tipphetked: tiitlikaitsja Warriors võitis ellujäämismängu ühe punktiga, kuid kaotas taas Duranti

Postimees Sport
Copy

Korvpalliliiga NBA finaalseeria viiendas mängus alistas tiitlikaitsja Golden State Warriors võõral väljakul tulemusega 106:105 (34:28, 28:28, 22:22, 22:27) Toronto Raptorsi ja vähendas nelja võiduni peetavas seerias kaotusseisu 2:3 peale.

Seejuures kuulus üllatuslikult valitseva meistri algkoosseisu kuu aega tagasi läänekonverentsi poolfinaalseerias Houston Rocketsiga säärt vigastanud Kevin Durant. 30-aastane ameeriklane suutis kaasa teha 12 minutit, mille jooksul viskas 11 punkti, võttis maha kaks lauapalli ning tegi ühe viskeblokeeringu. Teise veerandaja alguses vajus ta aga väljakule ning lahkus platsilt.

Võitjate parimana loopis Stephen Curry üleplatsimehena 31 punkti, Klay Thompson toetas teda 26 silmaga. Raptorsi resultatiivseimana viskas Kawhi Leonard 26 punkti ning sai kätte ka 12 lauapalli, Kyle Lowry kogus 18 punkti.

Finaalseeria kuues mäng on kavas Eesti aja järgi ööl vastu reedet Warriorsi koduväljakul Oaklandis.

Mäng täispikkuses järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu: 

Toronto Raptors alustas finaalseeriat hästi, kui avamängus suudeti Warriors alistada skooriga 118:109 ning finaalseeriat 1:0 juhtima minna. Seejärel suutis Warriors seeria teise kohtumise 109:104 võita ja seeria viigistada. 


Järgnevad kaks kohtumist on kuulunud aga taas kindlalt Raptorsile. Finaalseeria kolmanda kohtumise võitis Raptors 123:109 ning neljanda 105:92. Nii jõudis Raptors NBA meistritiitlist vaid ühe võidu kaugusele. 

Finaalseeria viies – ja võimalik, et ka viimane – mäng toimub Eesti aja järgi täna öösel kell 4. Sedapuhku mängib koduväljakul meistritiitlist võidu kaugusel olev Raptors.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles