Tipphetked: avaseti kaotanud Kanepi murdis Prantsusmaa lahtistel 16 parema hulka (2)

Postimees Sport
Copy

Eesti teine reket Kaia Kanepi (WTA 88.) jõudis Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste üksikmänguturniiril 16 parema hulka, kui alistas kolmandas ringis tulemusega 4:6, 6:3, 6:0 venelanna Veronika Kudermetova (WTA 68.). Neljandas ringis läheb eestlanna vastamisi horvaaditari Petra Marticiga (WTA 31.), kes lülitas üllatuslikult tulemusega 6:3, 6:3 konkurentsist teise asetusega tšehhitari Karolina Pliškova (WTA 2.). Vaata täpsemalt allolevast blogist või kogu mängu täispikkuses järele artikli allosast!

Enne mängu:

Kanepi ja Kudermetova matš leiab aset 14. väljaku teise mänguna. Enne seda on seal kavas meeste paarismäng, kui 11. asetusega USA–Suurbritannia paar Rajeev Ram/Joe Salisbury läheb vastamisi Prantsusmaa duoga Enzo Couacaud/Tristan Lamasine.

Eestlanna ja venelanna on varem omavahel kohtunud ühel korral, kui tänavu aprilli alguses peetud Charlestoni saviliivaväljaku turniiri avaringis olid Kanepi võidunumbrid 7:6 (4), 6:3.

Käimasolevatel Prantsusmaa lahtistel alistas nii Kanepi kui ka Kudermetova avaringis maailma edetabeli teise kümne mängija. Eesti teine reket sai tulemusega 7:5, 6:1 jagu sakslannast Julia Görgesist (WTA 18.) ning venelanna skooriga 0:6, 6:3, 6:3 endisest esireketist Caroline Wozniackist (Taani, WTA 13.).

Teises ringis võitis 33-aastane Kanepi numbritega 6:7 (4), 6:0, 7:5 hiinlanna Shuai Zhangi (WTA 50.) ja 22-aastane Kudermetova skooriga 7:5, 6:1 Kasahstani esindaja Zarina Diyase (WTA 99.).

Kanepi ja Kudermetova vahelise matši võitja läheb 16 parema seas vastamisi maailma teise numbri Karolina Pliškova (Tšehhi) või Petra Marticiga (Horvaatia, WTA 31.).

Postimees ja Kanal 12 näitavad Prantsusmaa lahtistel kõiki Kaia Kanepi mänge otsepildis. Lisaks on kavas nii naiste kui ka meeste poolfinaalid ja finaalid.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles