Garnisoni ohtliku kolemaja viimne tund on löönud

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
GARNISONI TÄNAVA MAJAST ei ole võimalik turvaliselt enam suurt midagi eemaldada ning suurelt jaolt ongi seal tegemist nüüd vaid masinlammutusega.
GARNISONI TÄNAVA MAJAST ei ole võimalik turvaliselt enam suurt midagi eemaldada ning suurelt jaolt ongi seal tegemist nüüd vaid masinlammutusega. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Aastaid Kuressaares Garnisoni tänaval täiskasvanute gümnaasiumist üle tee asuvat silma riivanud ja endast inimestele ohtu kujutanud kolemaja hakati eile hommikul lammutama.

Sellest, et mitmekorruselist korduvalt põlenud puitmaja ootab lammutamine, kirjutas Saarte Hääl juba 2017. aasta lõpul, kui selle omandas Ogremor Holding OÜ. Ettevõtte omanikud on Mart Loik ja Olari Aavik, kes ühtlasi veavad ehitusfirmat Arens Ehitustööd.

Loik ja Aavik on viimastel aastatel kohalikul ehitusmaastikul aktiivselt möllanud, parasjagu on viimast vuntsimist saamas täielikult nullist taas püstipandud Villa Meissner (kunagine vene lasteaed) Lasteaia tänaval. Viimanegi oli aastaid üks Kuressaare suurtest häbiplekkidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles