Mõnus kuulamine! «Eesti laulul» osalenud xtra basic andis välja uue suvise singli

Elu24
Copy

«Eesti laulu» finaali jõudnud kahemehebänd xtra basic avaldas uue loo, mis valmis koos mitme andeka muusikuga, kelle hulgas on ka «Eesti otsib superstaari» saatest tuttav Katrin Ruuse.

Lisaks Andrei Zevakinile duosse kuuluva Igor Volhonski sõnul on uus lugu «Love Ain't Gone» eelmiste lugudega võrreldes vokaalikesksem. See on ka põhjus, miks valiti solistiks huvitava häälega Katrin Ruuse. 

«Peale Katrini ühendasime jõud ka Karl-Ander Reismanniga, kes kirjutas loole sõnad ja meloodia. Tausta laulab «Eesti laulul» kolmanda koha saanud Stefan ja nii tekkis kõikide andekate inimeste ühisest panusest üks elav ja põnev lugu,» lausus Volhonski.

Fännid saavad värsket singlit laivis kuulata juba 26. juulil Võsu rannafestil, kus xtra basic ka üles astub. Tänasest on lugu leitav sellistest muusikakeskkondadest, nagu näiteks Youtube, Apple Music ja Spotify.

Varem on duo välja andnud laulud «Space Shuttle» (koos Gevin Niglasega) ja »Hold Me Close» koos Emily J'ga. Viimasega võeti osa ka Eesti Laulult ja jõuti finaali. Laul kogus palju poolehoidjaid ning tänaseks on seda Youtube'is kuulatud enam kui 330 000 korda. 

Kuula ka uut lugu «Love Ain't Gone» SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles