Video: juhtimisõiguseta mees põhjustas Rakveres meeletu tagaajamise (13)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy

Väikest last ja naist sõidutanud juhtimisõiguseta mees põhjustas pühapäeval Rakveres meeletu tagaajamise, sõitis teelt välja ning üritas politsei eest põgeneda.

Pühapäeval kella 13.45 paiku märkasid patrullpolitseinikud Lääne-Virumaal Näpi alevikus liikumas sõiduautot Mercedes-Benz, mille kohta oli politseile varem teatatud, et sellega võib ringi sõita juhtimisõiguseta mees. Politseinikke märgates vajutas juht gaasi põhja ja keeras Rakvere suunas.

Korravalvurid järgnesid autole ning andsid peatumismärguande, kuid 23-aastane juht otsustas seda eirata. Ta kihutas kuni 120 km/h, kuid Rakveres Jaama tänaval kaotas sõiduki üle juhitavuse, sõitis teelt välja ja üritas joostes põgeneda.

Politseinikel õnnestus mees siiski kinni pidada. Selgus, et autos viibisid kaasreisijatena 22-aastane naine ja väike laps.

Kinni peetud kihutaja toimetati arestimajja ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust. Meest on varem juba kriminaalkorras karistatud mootorsõiduki ilma loata juhtimise eest.

Mõtlemapanev on ka tõsiasi, et video salvestas sõiduki tagaistmel istunud mees, kes andis kihutajale soovitusi, kuidas politseid vältida.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles