ELU24 TEL AVIVIS: Kreeka kavatseb lavale tuua midagi, mida Eurovisioonil enne nähtud pole!

Elu24
Copy

Elu24 püüdis Eurovisiooni oranžilt vaibalt kinni Kreeka esindaja Katerina Duska, kes lubas Eurovisiooni lavale tuua midagi sellist, mida lauluvõistlusel enne nähtud pole. 

Katerina Duska haarab oma välimusega kahtlemata tähelepanu, mistõttu uuris Elu24, mida püüab lauljatar oma välimuse ja looga Eurovisioonil öelda?

«Me üritame art-pop muusikastiili Eurovisiooni lavale tuua. See on miski, mis on väga-väga romantiline, õrn, aga samal ajal ka jõuline ja kindlasti on selles ka võitlushimu. Arvan, et see, mida me oleme koreograafiaga teinud, on imeilus ja loodan, et inimesed oskavad sellega samastuda,» sõnas lauljatar.

Uurisime lauljatarilt ka, mis teda kõige enam inspireerib? «Väga paljud asjad. Elu inspireerib mind. Elu on hullumeelne ja see inspireerib mind väga palju.»

Eurovisiooni lauluvõistlus on tingimata intentsiivne. Kui palju saab Katerina Eurovisiooni ajal magada? Kas üldse? «Ma üritan korralikult magada, sest kui ma olen väsinud, ei saa ma laulda. Seega ma püüan magada vähemalt 6-7 tundi,» sõnas lauljatar ning kinnitas, et tema veel väsimust ei tunne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles