Video: Madrid Openi finaalis kohtuvad Tsitsipas ja Djokovic

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy

Rafael Nadali unistus kuuendast Madrid Openi tenniseturniiri tiitlist sai eile kreeklase Stefanis Tstsipase reketi läbi lõpu.

Turniiri 8. asetus, 20-aastane Tsitsipas alistas eile Madrid Openi poolfinaalis hispaanlase Rafael Nadali kolmesetilises trilleris 6:4, 2:6, 6:3.  

Tänases finaalis kohtub Tsitsipas Madrid Openi esimese asetuse Novak Djokoviciga, kes teises poolfinaalis oli napimast napimalt üle austerlasest Dominic Thiemist 7:6 (2), 7:6 (4).

Kahe nädala pärast algavad Prantsusmaa lahtised meistrivõistlused ning Nadalil pole käimasoleval hooajal liivaturniiri veel õnnestunud võita. Nii Monte Carlos (Fabio Fogninile), Barcelonas (Thiemile), kui ka nüüd Madridis on kaotused tulnud vastu võtta poolfinaalides.   

Tsitsipas ütles: «Võit tähendab minu jaoks kõike. See, kuidas ma suudan mängida, annab mulle uskumatu tunde! Suutsin kinni pidada mentaalsest distsipliinist ja julgesin mängida otsustavaid punkte. See oli võidu võti. Pidin riskima, sest Rafa on võitleja, ta ei anna ühtegi punkti niisama ära.»

Tsitsipas, kes on korra eelmise aasta augustis Djokovici võitnud, ütles, et on kindel, et pühapäeval tuleb võimas lahing: «Usun, etta tahab tiitlit niisama palju kui mina.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles