Postimehe galerii ja videointervjuud: Raadik sihib alagrupivõitu, Ennok hellitab edasipääsulootusi

Copy

Täna kogunesid nii Eesti võrkpalli rahvuskoondised, et rääkida eelseisvast suvest-sügisest. Postimehe kaamera ees jagasid mõtteid Andrus Raadik ja Anu Ennok.

Rahvusmeeskonnas täidab suve esimesel poolel paljude põhimeeste puudumise tõttu kaptenikohustusi Raadik, kelle sõnul tuli selline vastutus üllatusena. «Kui seda meili nägin, siis oli mul küll, et peab vastu võtma. Võtan au ja uhkusega vastu selle kohustuse,» sõnas Raadik videointervjuus Postimehele.

Eesmärkidest rääkides lausus nurgaründajana tegutsev Raadik nii: «Igal juhul Kuldliiga võit ja EMil alagrupis võimalikult kõrge koht. Sportlane peab võtma võidud, miks mitte võita see alagrupp, kui kõik asjad klapivad. Need on minu mõtted ja eesmärgid.»

Vaata ülalolevast videost, mida rääkis lõppenud klubihooajal erimeelsuste tõttu Soome kõrgliigaklubist lahkunud Raadik veel Postimehele.

Rahvusnaiskonna kauaaegne liider Ennok märkis, et esmakordselt EM-finaalturniirile jõudnud Eesti naised lähevad suurele spordipeole hankima kogemusi, aga tegema ka tulemust. 

«Olgem ausad, alagrupiga vedas meiesugusel väikeriigil kõige rohkem. Seal on tiime, keda võiks kindlasti üllatada. Muidugi päris suurriikide vastu ei saa,» sõnas nurgaründaja Ennok. «Kui enda asi paika saada ja ära teha, siis võib nii mõndagi nõelata ja miks mitte ka (alagrupis) nelja hulka tulla. Peame vaatama tulemust ka. Kogemus on üks asi, aga võrkpall käib võidu peale. Minu eesmärk on võtta sealt maksimum.»

Vaata allolevast videost, kuidas meenutas Ennok aasta alguses naiskonna finaalturniirile viinud kohtumisi, kus ta ise osaleda ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles