Video: Liverpooli peatreener võrdles tiitliheitlust Manchester Cityga 400 meetri jooksuga

Toimetas Silver Tabo
Copy

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas Premier League peavad tänavu kaks vooru enne hooaja lõppu tihedat heitlust meistritiitli nimel valitsev tšempion Manchester City ja 29 aastat tagasi viimati meistriks kroonitud Liverpool, keda lahutab vaid üks punkt.

«Poisid on tõeliselt hoos. Kui sa oled parasjagu võistlemas ning näed, et on võimalus võita, siis sa ei väsi ära. See on nagu 400 meetri jooks. Kui sa oled viimase kolme jooksja seas, siis ei juhtu väga tihti, et üks jookseb järsku teistel kaugel eest ära. Seda ei juhtu, kuna see annab lisatõuke,» ütles Liverpooli peatreener Jürgen Klopp, kelle veetav meeskond läheb homme võõral väljakul vastamisi liigatabeli keskmiku Newcastle Unitediga.

«Oleme väga ambitsioonikad, tahame tiitlit võita. Samas teame, et see pole 100 protsenti meie kätes, kuid ainus, mida saame teha, on alistada Newcastle ning see saab olema uskumatult raske. See on meie probleem. Mitte see, mida teised meeskonnad teevad esmaspäeva õhtul (kui Manchester City võõrustab Leicester Cityt – toim). See pole meie probleem. Meie probleem on leida viis Newcastle’i alistamiseks. Austame neid väga,» rääkis sakslane.

Liverpool kohtub tänavu Premier League'is homme võõrsil Newcastle Unitediga (liigatabelis 13. kohal) ja järgmisel pühapäeval koduväljakul Wolverhampton Wanderersiga (7.). City võõrustab esmaspäeval Leicester Cityt (8.) ning sõidab järgmisel pühapäeval külla Brighton & Hove Albionile (17.).

Premier League'i esikuuik kaks vooru enne hooaja lõppu:

  1. Manchester City 92 punkti (36 mängust)
  2. Liverpool 91 (36)
  3. Tottenham Hotspur 70 (36)
  4. Chelsea 68 (36)
  5. Arsenal 66 (36)
  6. Manchester United 65 (36)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles