Uudo Sepp avaldas, mis tema jaoks on «tulikuum»

Raadio Elmar
Copy

Raadio Elmar hommikuprogrammis käis laulja Uudo Sepp, kes esitles LIVE stuudios oma värsket eestikeelset singlit «Tulikuum». Mees rääkis uue laulu sisust ja oma hobidest.

Sepp selgitas kuulajatele oma uue singli «Tulikuum» sõnade tähendust. «Loo algus räägib minu perioodist, mis oli enne Superstaari saadet. Mõtlesin siis, mida ma tahan tulevikus teha ja mida tahan saavutada. Teine salm räägib juba sellest, mida olen saavutanud aga kõik on nii võõras mu jaoks. Ometigi on mu sees suur tulikuum unistus,» rääkis laulja.

«Muusikalises mõttes olen täiesti muutumise teel, arenen iga päev,» lisas Sepp.

Uudo Sepp
Uudo Sepp Foto: Ele Adamson / Raadio Elmar

Muusik tunnistas, et sõna «tulikuum» võib kuulajate jaoks olla tõlgendatud erineval moel. «Mõne jaoks on tema sõbranna tulikuum. Teise jaoks on tulikuum õhtu veiniga. Kolmas arvab, et tema jaoks on kamin tulikuum. Minu jaoks omavad tulikuuma tähendust laulmine, laulude kirjutamine ja nende esitamine ägedale publikule,» kirjeldas Sepp.

Sepp tunnistas, et peale laulmise meeldib talle end kardirajal proovile panna. Lisaks sellele harrastab mees ka surfamist. «Avastasin surfamise eelmisel aastal ja tegelesin sellega terve möödunud suve,» lisas ta.

«Esialgu, kui mulle surfamist tutvustati, oli see mulle väga võõras. Niipea, kui ma esimese tunde kätte sain, tuli ka adrenaliin. See tunne on võrreldav kalal käimisega - just selle hetkega, kui saad kätte oma esimese kala,» rääkis laulja.

Muusik rääkis, et tema suvine esinemisgraafik tuleb väga tihe. Teiste hulgas tõi ta välja, et astub lavale Tallina Merepäevadel. Kõige parema esinemiste ülevaate saamiseks soovitas Sepp külastada tema Facebooki ja Instagrami kontot.

Kuula täispikka intervjuud SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles