PM video. Kolmeaastase tiitlipõua lõpetanud Avo Keel: tänane mäng oli kõige kammitsetum

Karl Mihkel Eller
Copy

Nelja-aastase vahe järel Pärnu võrkpalliklubi eesotsas Eesti meistriks kroonitud suvepealinlaste lootsi Avo Keele sõnul oli tänane finaalseeria neljas kohtumine Tartu Bigbanki vastu kõige kohmetum.

«Ütleme, et tänane mäng oli neist kõigist neljast kõige kammitsetum, vähemalt meie poolt. Tartu küll blokeeris, lõi maha või mängis palli kaitses üles, aga meil jäi natuke agressiivsusest puudu. Oleks tahtnud näha selgemaid ja nahaalsemaid otsuseid,» tunnistas ta mängujärgses intervjuus. «Võit on võit siin seerias,» lisas ta.

Mida öelda kogu hooaja kohta, võttes arvesse, et esimest korda pärast 2016. aastat rändas taas mõni kolmest tiitlist Pärnusse? «Kui eelmisel aastal Pärnu ei saanud mitte ühtegi karikat, siis see tundub kõigile igavikuna,» naljatles alates 2014. aastat Pärnu peatreenerina tegutsev treener, kes tundis viimati Pärnu ridades tiitlirõõmu 2016. aastal, kui võideti Eesti karikavõistlused.

56-aastane Keel tunnistas, et mõtiskles enne tänast kohtumist möödunud hooaja peale. «Me saime oma kärakad kätte kuskil detsembri lõpuks ning peale seda läks meil tõusvas joones. Jäime kuskil kuu või poolteist hiljaks sellega, et oleksime võinud kuskil põhiturniiri kõrgematele kohtadele pretendeerida,» vaatas võrulane nüüdseks lõppenud hooajale tagasi.

Keel on nüüd treenerikarjääri jooksul võitnud 23 tiitlit (8 Eesti meistritiitlit, 7 Balti meistritiitlit ning 8 karikavõitu).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles