Video: Stanley karikakaitsja Washington ei suuda skoorida

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Ameerika jäähokiliigas NHL jätkati läinud ööl Stanley karikasarjas play-off mängudega. Seeria neljanda matši pidasid eelmise aasta karikavõitja Washington Capitals ja Carolina Hurricanes.

Warren Foegele viis juba 17. sekundil Hurricanesi juhtima 1:0, Venemaa jäähokitäht Aleksandr Ovetškin viigistas teisel kolmandikul, kuid Carolina Soome – Šveitsi – Soome ründetrio koosseisus Teuvo Teräväinen, Nino Riedereiter ja Sebastian Aho vormistasid Teräväise hokikepi abil lõppskooriks 2:1 ning viigistasid seeria 2:2-le. Suur osa Carolina võisud oli ka nende tšehhist väravavahil Petr Mrazekil, kes tõrjus 30 pealeviset. Järgmine kohtumine toimub Washingtonis 20. aprillil.

St.Louis Blues oli võõrsil parem Winnipeg Jetsist 3:2, kusjuures võiduvärava lõi Jaden Schwartz 15 sekundit enne lõpusireeni. Blues juhib 3:2 seisuga ka seeriat.

San Jose Sharks jäi kodus ellu. Matšidega 1:3 taga olnud Sharks alistas koduseinte toel mulluse finalisti Vegas Golden Knightsi 5:2. Vegasesse sõidavad «kuldsed rüütlid» 3:2 eduseisus ning kindla sooviga seeria ära lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles