Vaata otse! «Tuhat tervist»: mürgistuse korral tuleb paari söetableti asemel võtta paarsada

PM Tervis
Copy

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu mürgistuse korral tegutsemisest, ägedaima apteekri valimisest ja Parkinsoni tõvest. 

«Tuhat tervist» asub uurima, millised on enimesinevad olmemürgistused, millega eestlased mürgistusinfo telefonile helistavad ja muidugi küsime, mida mürgistuse korral ette võtta. Kas teie teadsite, et paarist söetabletist pole mürgistuse korral suuremat tolku, vaid korraga tuleb võtta kuni 200 tabletti?   

Apotheka on oma külastajate abiga välja valimas Apteegi uhkust ehk kõige ägedamat apteekrit. Teeme selgeks, kuidas oma lemmikut tunnustada. Lisaks räägime sellest, kuidas tulla toime raske ja tänapäeval veel ravimatu haiguse, Parkinsoni tõvega.

Hea tervise nippide tarbeks otsime üles imelise ajakirjaniku Manona Parise, kellega tuleb juttu nii läbipõlemisest kui ka kaalunumbrist.   

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles