Vaata otse! «Tuhat tervist» uurib, kas unetus häirib vaimset tervist või vastupidi?

PM Tervis
Copy

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu HPV-vaktsiinist ja vaktsineerimisvastasusest, konnasilmadest ja soolatüügastest ning vaimse tervise muredest.

«Tuhat tervist» on televaatajate ees juba 30. korda! Juubelisaates teeme pikemalt juttu HPV-vaktsiinist ja vähivormidest, mida see vaktsiin lisaks emakakaelavähile ennetada aitab. Kuigi haigekassa tasub vaid 12-14-aastaste tüdrukute vaktsineerimise eest, tasuks selle vaktsiini tegemist kaaluda nii poistel-meestel kui ka vanematel naistel. Ühtlasi räägime sellest, et miks sel vaktsiinil nõnda karm kuulsus on ning kust saavad alguse vaktsineerimisvastased kampaaniad. 

Lisaks teeme selgeks, mis vahe on konnasilmadel ja soolatüügastel ning kuidas nende vastu võidelda. Otsime psühhiaatri abiga ka seoseid une ja vaimse tervise häire vahel ning katsume selgeks teha, kumb kumba tekitab: kas unetus vaimse tervise häiret või vastupidi. Õnneliku mehe saladusi jagab tuntud kirjanik ja menuka raadiosaate juht Jesper Parve.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles