Postimees TV. Räikkönen vormel 1 sarjas sõitmisest: see on muutunud pigem hobiks (4)

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soomlasest vormel 1 piloot Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) tunnistas, et kuninglikus vormelisarjas sõitmine on muutunud tema jaoks pigem hobiks.

«Viimasel ajal on sellest saanud minu jaoks pigem hobitegevus ning see on ka põhjus, miks see pakub taas rohkem rõõmu,» tõdes 2007. aastal maailmameistriks kroonitud soomlane.

39-aastane Räikkönen taasliitus kahe hooaja vahel esimest korda pärast 2001. aastat Sauberi tiimiga (nimi muutus Alfa Romeoks – toim), olles esindanud aastatel 2014–2018 Ferrari värve.

Tänavu on teatavasti Ferrari põhisõitjad neljakordne sakslasest maailmameister Sebastian Vettel ning 21-aastane monacolane Charles Leclerc.

Sel hooaja sõidetud kahel etapil on Räikkönen saanud vastavalt Austraalias kaheksanda ja Bahreinis seitsmenda koha punktid. Kokkuvõttes paikneb ta kümne punktiga kuuendal positsioonil.

Hooaja kolmas etapp Hiina GP on kavas sel nädalavahetusel.

Kui alguses kirjutasime, et Räikköneni jaoks ei paku enam vormel 1 sari lõbu, siis tegelikult seoses selle hobiks muutumisega pakub see soomlasele just rohkem lõbu. Vabandame!

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles