Postimees TV: NBAs selgus viimane play-off'i pääseja

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA selgus möödunud ööl viimane play-off’i pääseja, kui Detroit Pistons alistas võõral väljakul idakonverentsis põhiturniiri viimasena lõpetanud New York Knicksi tulemusega 115:89.

Seejuures oleks Pistons väljalangemismängudele koha taganud ka kaotuse korral, kuna tema ainus rivaal viimasele play-off’i kohale Charlotte Hornets jäi koduväljakul skooriga 114:122 alla Orlando Magicule.

Pistonsi parimana viskas vahetusest sekkunud Luke Kennard üleplatsimehena 27 punkti, Reggie Jackson toetas teda 21 punkti ja seitsme korvisööduga ning Andre Drummond tõi 20 punkti ja võttis maha 18 lauapalli. Kaotajate kõige tulemuslikumaks kerkis samuti vahetusmees John Jenkins, kes viskas 16 silma.

Avaringis läheb Pistons seega idakonverentsis kokku põhiturniiri võitja Milwaukee Bucksiga.

Juba varem koha play-off'is taganud Magicu võidumängus Hornetsi üle tõusis parimaks 35 punktiga samuti vahetusest sekkunud Terrence Ross. Hornetsi ridades loopis Kemba Walker 43 silma. Magic kohtub väljalangemismängude avavoorus Toronto Raptorsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles