Avo Keel võidukast avamängust: uhkustada me ei saa, aga olime tublid

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy

Pärnu Võrkpalliklubi alustas nelja võiduni peetavat finaalseeriat 3:1 võiduga Tartu Bigbanki üle. Pärnu peatreener Avo Keel sõnas matši järel, et pärnakad ei mänginud küll suurepäraselt, ent olid siiski tublid.

«Esimene geim oleksime pidanud oma eduseisu paremini hoidma. Teises geimis mängis Tartu selgelt paremini, aga pärast statistikat vaadates nägin, et nad võitsid geimi vist 38-protsendilise vastuvõtuga ja 35-protsendilise rünnakuga. Okei, nad said viis blokki, meie mitte ühtegi. Tekkis küsimus, kurat küll, mis moodi? Aga kolmandas geimis tundsime end juba kindlamalt,» ütles Keel.

Neljandas geimis sai Pärnu kiirelt juhtima ning seetõttu kaotasid mängijad geimi lõpus valvsuse. «Neljanda geimi lõpp oli aga libe. Me polnud ületulevateks pallideks üldse valmis, lõime mõne neist 100 meetrit auti. See näitab, et me polnud valmis. Arvati, et eduseis on piisav. Täna sellised olukorrad kätte ei maksnud, aga ükskord maskavad.»

Keele sõnul tegi 34 punkti kogunud Chizoba Neves Atu suurepärase mängu. «Mitte et tartlased lubasid tal lammutada, vaid Chizoba lõi lihtsalt blokist mööda. Keegi ei lasknud tal midagi teha, ta lihtsalt tegi. Täna oli teda meil vaja ja ta õnnestus.»

Milliseks kujuneb teine mäng? «Me ei saa täna mängu kvaliteediga väga uhkustada, aga olime tublid. Ma arvan, et teine mäng tuleb tasavägisem. Me ei saa loota, et nad kehvemini mängivad, peame lootma, et oleme ise paremad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles