Tulevane maaeluminister: tulevikus ma ei kavatse piiripealseid postitusi enam teha (22)

Sander Punamäe
, reporter
Copy

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna maaeluministri kandidaat Mart Järvik ütles, et edaspidi ei saa ta enam Facebookis jagada seda, mida varem. 

Täna tutvustas Eesti Konservatiivne Rahvaerakond avalikkusele ministrikandidaate Mart Järvikut, Renee Kokka ja Marti Kuusikut.

Tulevane maaeluminister Mart Järvik jagas veel selle aasta 10. märtsil oma Facebooki ajajoonel postitust, mille järgi juhivad Eesti riiki «salajuudid ja sionistid». Tekstis väidetakse, et Siim Kallas, Toomas Hendrik Ilves on juudid ning ei seisa seega Eesti riigi eest. «Seda peab lugema, et teada, kes on kes,» kirjutas Järvik. 

Järvik ütles Postimehele, et ei näe info levitamises midagi halba. «Ma ei teadnud seda enne ja ma ei näe midagi halba, kui sellist infot jagada sõpradega. Mul ei ole mitte midagi ei juutide vastu, ei naiste vastu eraldi, ei mingisuguste erisuste vastu,» ütles ta.

Lisaks pidas Järvik vajalikuks jagada postitust Kersti Kaljulaidi, Kaja Kallase ja Kristina Kallase suunas tekstiga «Emmede aeg on läbi, issid on kodus».

«Kunst on kunstis kunsti näha, aga mulle see võrdlus meeldis. Oleks Kaja Kallas suutnud valitsuse kokku panna, oleksin ka temaga nõus koostööd tegema. Selles polnud midagi pahatahtlikku ja tulevikus ma ei kavatse piiripealseid postitusi enam teha,» ütles Järvik. 

Mart Järviku postitus sotsiaalmeedias.
Mart Järviku postitus sotsiaalmeedias. Foto: facebook.com
Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles