Järelvaadatav: kolmikduublimasin Westbrook vedas play-offi kohal oleva Oklahoma võiduni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Korvpalliliigas NBA võitis play-offi kohal paiknev läänekonverentsi kuues meeskond Oklahoma City Thunder võõral väljakul läänekonverentsi 11. tiimi Minnesota Timberwolvesi tulemusega 132:126.

Thunder võitis avaveerandi skooriga 38:31, kuid kaotas teise neljandiku viie punktiga ning läks poolajapausile kahepunktilises 62:60 eduseisus. Kolmandat veerandaega valitses kodumeeskond, kes pääses omakorda nelja punktiga juhtima. Kohtumise viimane periood kuulus aga taas Thunderile, kes võitis selle numbritega 37:29 ning kogu kohtumise skooriga 132:126.

Võitjate parimana kogus Russell Westbrook hooaja 31. kolmikduubli, kui viskas 27 punkti, võttis maha kümme lauapalli ning jagas kaaslastele 15 korvisöötu. Paul George toetas teda samuti 27 silmaga ning vahetusest sekkunud Saksamaa koondislane Dennis Schröder 21 punktiga. Minnesota resultatiivseimana loopis Karl-Anthony Towns 35 punkti.

Enne kohtumist:

Oklahoma on hetkel kinni play-offi kohas, olles võitnud 46 kohtumist ning kaotanud 33, samas kui Minnesota meeskond on kogunud 36 võitu ning 43 kaotust. Mõlemad meeskonnad on kaks viimast kohtumist võitnud.

Kuigi märgid näitavad, et Oklahoma peaks olema tänasel mängul selge favoriit, siis samas on suutnud Minnesota võita viimased kolm klubide omavahelist kohtumist. Viimati oli Minnesota Oklahomast üle 131:120. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles