Postimees TV: Bucks kindlustas kreeklasest korvpallitähe toel NBA põhiturniiri võidu

Postimees Sport
Copy

Korvpalliliigas NBA võitis Milwaukee Bucks koduväljakul Philadelphia 76ersit 128 – 122 ning kindlustas põhihooaja võidu. Mängu peategelaseks oli seejuures kreeklane Giannis Antetokounmpo, kes viskas 45 punkti.

Lisaks kõrgele skoorile hankis kreeklane veel 13 lauapalli, andis kuus resultatiivset söötu ning blokeeris viis viset. Läinudöise mänguga kindlustas Bucks oma võitude-kaotuste suhet veelgi ning võib öelda, et põhihooaja parima tiitli omanik on nüüdseks selge. Samaväärse saavutusega sai Bucks viimati hakkama 45 aastat tagasi, mil tollal Milwaukee ridadesse kuulunud ning siis veel Lew Alcindori nime kandud Kareem Abdul-Jabbar teenis ühtlasi hooaja väärtuslikuma mängija (MVP) tiitli.

Sama võib juhtuda ka Antetokounmpoga, kes on üks tänavuse põhihooaja MVP kandidaate.  Mees ise jäi seejuures tagasihoidlikuks:

«Mulle ei meeldi rääkida endast ega ka MVP-tiitlist. Nagu olen juba varemgi öelnud, kui võidame, tuleb kõik muu juba iseenesest,» ütles kreeklane telekanalile ESPN.

Kolm mängu enne põhiturniiri lõppu on Milwaukeel koos 59 võitu ja 20 kaotust. 60 võiduni on meeskond jõudnud varem vaid viiel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles