Video: «kodutu» illusionist sai Elu24 stuudios hakkama pöörase trikiga, mis jooksutab juhtme kokku igaühel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 tegi intervjuu maailmakuulsa illusionisti James Morega (31) ja uuris, kui palju saladusi mehel on ning kuidas on see võimalik, et maailmakuulus staar on tegelikult hoopis... kodutu?  

James pajatas antud intervjuus, et reisib praegu maailmas ringi ning naudib sellist elukorraldust täiel rinnal. Ka tunnistas ta, et tegelikult ta kindlat elukohta parajasti polegi. «Ma kolisin möödunud aastal oma Londoni korterist välja,» selgitas ta.

«Alates sellest olen ma tuuril olnud, olin Hiinas mõned kuud. Selle aasta alguses liitusin illusionistide tuuriga ja oleme koos tuuritanud alates jaanuarist.»

Mees, kes oskab teha lugematuid trikke, rääkis intervjuus ka sellest, kuidas mõned aastad tagasi läks tal üks trikk väga valesti. Ta üritas teha põgenemistrikki teravate oradega kastist, ent lõpetas hoopis viieteistkümne õmblusega jalas.

«See oli mõned aastad tagasi Panamas, mind viidi kohe kiiresti haiglasse. Tõeline draama, aga ei midagi liiga eluohtlikku,» meenutas James.

Samuti rääkis James intervjuus, miks ei tohi ta mustkunstnike saladusi välja lobiseda ning näitas ette ühe täiesti pöörase triki. Vaata videot!

James More'i trikke saab oma silmaga näha The Illusionists: Direct from Broadway etendusel Alexela kontserdimajas 5.-7. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles