Video: lauljatar Ariadne näitab, kuidas pilditöötlus käib ja selgitab, kas sellist asja on üldse vaja!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Õhtu!» saates käis külas lauljatar Liina Ariadne Pedanik, kes näitas pilditöötluse äppi abil ette, kuidas piltide töötlemine tegelikult käib ja mida kõike seal võimalik teha on!

«Ütleme nii, et kui eelnevalt sai tegelikult kõik Photoshopiga korda teha, siis tänapäeval on ikkagi telefonis äpid ka sellised, mis aitavad kõike imelihtsalt teha,» selgitas lauljatar.

Ariadne tunnistas, et ka tema teeb oma sotsiaalmeediasse postitatud piltidega ühtteist. «Ma kasutan filtreid kõige rohkem. Ma kasutan ka sedasama FaceTune'i, aga ma kasutan seda täiesti teistel eesmärkidel.»

Seejärel näitas ta otse-eetris, kui lihtne on tegelikult FaceTune'i äppi kasutades pildiga manipuleerida. «Mina isiklikult sellisel viisil mitte kunagi ei kasuta seda FaceTune'i. Ma kasutangi seda näiteks, kui ma teen tootepilte ja laua peal on mingi kriimustus ja ma tahan sellest lahti saada, siis ma saan sealt seda teha.»

«Minu arvates inimestel ei ole vaja otseselt sellist asja. Mina hästi hindan sellist loomulikkust,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles