«Spordiministeerium»: kas Gert Kullamäest võiks saada Eesti koondise peatreener?

Postimees Sport
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Eesti Korvpalliliit peaks aprillis avama konkursi Eesti rahvuskoondise peatreeneri kohale. Tänases Spordiministeeriumi saates küsisid Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller Gert Kullamäelt, kas tema sellest konkursist osa võtaks? Saade on nii Kanal 12 kui ka Postimees.ee vahendusel eetris algusega kell 20.

«Ma ei oska sellele küsimusele vastata, kas ma kandideeriksin või mitte,» ütles Kullamäe Spordiministeeriumis.

Samas lubas 47-aastane Kullamäe kandideerimist kaaluda. «Kui konkurss korraldatakse, ma usun, et ma kindlasti mõtlen. Kuigi olen ise selle poolt, et kui tuleks suunatud pakkumine, siis ma kindlasti haaraksin härjal sarvist. Siis ma tunneksin, et korvpalli üldsus mind toetab – mul on seljatagune, nad usuvad minusse. See tekitaks inimlikult hea tunde.»

Kullamäe hakkas loetlema ka võimalike konkurente peatreeneri kohale. «Müürsepp, Sokk, Kuusmaa, Varrak – kõik on mu head sõbrad. Me oleme ühiselt seda asja teinud ja järsku oleme kõik konkurendid. Kuidas see reaalselt välja kukuks? Ma ei oska seda ette kujutada. Aga võib-olla on see äge konkurss?»

«Aga mul on väga-väga tähtis, mida mu kodus üks härra arvab sellest, kui ma oleksin tema treener,» toonitas Gerd Kullamäe asjaolu, et rahvuskoondisesse on ennast murdnud ka tema 19-aastane poeg Kristian.

Stuudiosse tuleb ka Eesti võrkpallikoondise kapten Kert Toobal, kes räägib käimasolevast Eesti meistrivõistluste finaalseeriast, eesootavast koondisesuvest ja EM-finaalturniirist.

Lisaks saab saatest ülevaate eelmise nädala tippteemadest. Saatejuhid on Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles