VIDEO. Moeese, milleta kevad ei tule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge mantel on luksuse sünonüüm, Pohjanheimo. Moodne valik, sest sel kevadel on valge uus must.
Valge mantel on luksuse sünonüüm, Pohjanheimo. Moodne valik, sest sel kevadel on valge uus must. Foto: Erlend Staub

Unistad juba kleidikestest, kõpskingadest, lühikestest pükstest, nabapluusidest... Hoia nüüd hoogu! Esmalt vajad sa moeasja, ilma milleta kevad lihtsalt ei tule! Aga mis see siis ometi on?

Pealmine kiht muidugi mõista! Mantel, millega tujukate kevadilmadega rõõmsalt ringi kekutada. Ja kuigi moepildis piilub ka 90ndate hõnguga tagisid ja jopelaadseid elukaid, teeb mantel neile stiilipunktide arvestuses pika puuga ära. Ja tõele au andes tuleb tunnistada, et sama moevigur rokib enamasti edasi terve suve. Nii et investeering väärt mantlisse tasub meie laiuskraadil kohe kindlasti ära. Kuid milline mantel valida?

Vaata kepsakat videot, kus reporterid proovivad omal nahal mantlit, millega sobib sünnipäevale minna ja mantlit, millega suvel ujuma minna. Ühtlasi tehaks tutvust uue kummalise moeloomaga, kelle muster meenutab puidu ja sebra segu.

Mantel kui kunstiteos

Milline on parim lõuend eksponeerimaks oma ideesid? Loomulikult suur! Ja mantel on mõõtmetelt kõvem tegija kui näiteks T-särk. Niisiis on parim idee sel kevadel endale soojema kihina mõni pesuehtne kunstiteos selga sobitada. Muster vali pöörane, kõige parem, kui sümbolitest tihe, kihiline ja intrigeeriv. Las sellel, kes su selja taga järjekorras seisma peab, olla õnnelik päev! Kas pole tore mantel, mille hõlmadel jätkub avastamisrõõmu pikaks ajaks? Kui kangas juba ekstravagantne, võib vorm olla lihtne. Või vastupidi – samaväärselt bravuurikas! See on mantel, mida märkavad kõik ning mis lisab igasse hommikusse suraka uut energiat.

Arvad, et seda on raske muu garderoobiga sobitada? Vale puha, ekstravagantne mantel on alati peaosatäitja, ta ei peagi teistega arvestama ning sobib suurepäraselt kõigega.

Mantel kui värvipomm

Kevadõhtud lähevad valgemaks, kuid enda tolmuhalli linna liikluses nähtavaks tegemine on endiselt väga vajalik ja kasulik. Miski ei sära selgemalt välja kui värvid. Usu, kollases, roosas või kärtspunases mantlis kaunitar pääseb vaevata üle tee ka seal, kus valgusfoor rikkis. Pelglikumate kaaslinlaste mustjashall mass on sinu säravale etteastele suurepäraseks fooniks. Ära karda tolmu ja pori, mis peab salaplaani esimesel võimalusel su mantlisiilule hüpata – see ka mõni risk! Ka igavad värvitud vammused saavad tegelikult mustaks, nähtamatu salasopp on tegelikult kõige ebameeldivam nähtus! Parem aus plekk kui hiiliv kaitsevärvi sodi. Rõivaste puhastamine pole eluilmas olnud nii lihtne nagu praegu. Kui sõidad ükskõik mis moepealinna, on kevadmantlite kujul tänavatel reas kõik hetke kuumemad moetoonid kollasest paradiisiranna siniseni – ja vaatepilt on võrratu. Tee sinagi oma tuju heaks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles