Kalev/Cramo mängijad teevad mitmel rindel tippudele silmad ette

Postimees Sport
Copy

Kalev/Cramo korvpallurid parandasid VTB Ühisliigas eilse 117:100 üleolekuga Zielona Gora üle märkimisväärselt statistilisi näitajaid. Mõnel puhul leiab edetabeli esikohalt just Eesti meisterklubi mängija.

Kalev/Cramo säravaim pallur on selgelt korvialune jõud Arnett Moultrie, kes naudib esimest kohta keskmiselt mängu kohta kogutud punktide pingereas. Esikümnesse mahub ka Kalev/Cramo tagamängija Chavaughn Lewis.

Moultrie viskab keskmiselt 19,54 punkti mängus, edestades lähimaid jälitajaid Trae Goldenit (Saraatovi Avtodor; 17,62) ja Jalen Reynoldsit (Peterburi Zeniit; 17,45) mäekõrguse eduga. Lewis (15,74 punkti) asub vastavas edetabelis kuuendal positsioonil.

Efektiivsusnäitaja poolest hoiab Moultrie (22,15 keskmiselt mängu kohta) Reynoldsi (22,25) järel teist ning lauapallide (7,54 keskmiselt mängu kohta) arvestuses Rashard Kelly (Permi Parma; 7,95), David Kravish (Avtodor; 7,95) ja Reynoldsi järel neljandat kohta.

Kalev/Cramo teine tsenter Reggie Lynch on aga esikohal viskeblokeeringute edetabelis – neid teeb ta keskmiselt mängu kohta 2,10. Tõsi, Lynch on seda tabelit juba sisuliselt hooaja algusest juhtinud. Lewis hoiab liidripositsiooni vaheltlõigete arvestuses, kus on tema keskmine näitaja 2,16 mängu kohta.

Tagamängija Branko Mirkovic annab mängus keskmiselt 5,62 resultatiivset söötu, mis on liiga seitsmes näitaja. Kuid Mirkovic juhib ühte negatiivset edetabelit – nimelt teeb ta mängus suisa 3,19 pallikaotust.

Kalev/Cramo peab järgmise mängu VTB Ühisliigas 9. aprillil, kohtudes kodusaalis Kaasani Unicsiga. Kalev on liigatabelis 10 võidu ja 11 kaotusega kaheksandal ehk viimasel play-off’i viival kohal, Unics hoiab aga 16 võidu ja 4 kaotusega suisa teist kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles