Vaata otse! «Tuhat tervist»: ohtlikust puukentsefaliidist puust ja punaseks

PM Tervis
Copy

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu puugitõbedest ja puukentsefaliidi vaktsiinist ning noortest andekatest proviisoritest. 

Kevad on aeg, kus inimesed hakkavad rohkem looduses liikuma, kuid tärkav rohelus toob kaasa vastikud tegelased - puugid! Keskendume puukentsefaliidile ja räägime põhjalikult, mida see haigus endast kujutab. Lisaks arstile otsime üles naise, kes on haigust ise põdenud. Mõlemad kinnitavad ühest suust, et tegu on nõnda jubeda tõvega, et parem karta kui kahetseda. Selle haiguse vastu saab end lihtsasti vaktsineerida ja tänavu esmakordselt ka apteekides üle Eesti.

Lisaks tunnustame Eesti parimaid proviisoriõppe tudengeid ja räägime, miks üldse on vaja noori ja andekaid proviisoreid esile tõsta. Kuidas ühendada looming ja tervis ning kirjutada naiselikku armastusluulet, põimides sinna sisse terve elu ja suhte imeretseptid, jagab Saaremaa poetess, Instagrami kuulsus ja luulekogude autor Nete Tiitsaar.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles