Fotod ja video: salakõnelused? Kaja Kallas arutas kohvikus Kadri Simsoniga «asju» (35)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas tõesti kaalub Keskerakond veel ühe korra Reformierakonnaga kaupa teha? Postimehe fotograafi kaamerasilm tabas täna pärastlõunal kohvikus Keskerakonna aseesimehe Kadri Simsoni ja Reformierakonna esimehe Kaja Kallase. Napisõnaliseks jäänud Kallase väitel arutati Simsoniga «asju».

Peaminister Jüri Ratas oli veel päeval pärast valitsuse pressikonverentsi veendunud, et Kaja Kallase võimalik peaministrikoha loovutamine ei olnud tõsine ettepanek. «Mulle meenub valimiste-eelne situatsioon, kui ta ütles, et Jüri Ratasel pole kompetentsi või ta ei sobi ühelegi valitsuse ametikohale tema valitsuses. Ma ei usu, et nüüd mõne nädalaga selline meelemuutus on tulnud,» ütles Ratas.

Keskerakonna esimehe Jüri Ratase sõnul peaks enne neljapäeva selgeks saama, kas kolmel koalitsiooni moodustamiseks kõnelusi pidaval erakonnal on tahet edasi minna.

Ratas ütles neljapäevasel valitsuse pressikonverentsil, et riigikogu uue juhatuse koosseisu otsustavad need poliitilised jõud, kes suudavad poliitiliselt kokku leppida. See võiks Ratase sõnul olla pigem enamuskoalitsioon kui vähemuskoalitsioon.

Ratase sõnul peaks enne neljapäeva selgeks saama, kas kolmel koalitsioonikõnelusi pidaval erakonnal - Keskerakonnal, Eesti Konservatiivsel Rahvaerakonnal ja Isamaal - on tahet võimuliidu moodustamisega edasi minna.

Kommentaarid (35)
Copy
Tagasi üles