Mis on kevade viis õige tähtsamat moevärvi? 

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollane lööb sel kevadel laineid! Niisiis tujukast ilmast me enam ei sõltu. Vasakul: Liisi Tui, Aldo Järvsoo. Keskel: Riina Põlroos. Paremal: Brand No8, Kirill Safonov.
Kollane lööb sel kevadel laineid! Niisiis tujukast ilmast me enam ei sõltu. Vasakul: Liisi Tui, Aldo Järvsoo. Keskel: Riina Põlroos. Paremal: Brand No8, Kirill Safonov. Foto: Taavi Kristjuhan

Milliseid värve sel kevadel kanda, et tõeliselt särada? Tallinn Fashion Week teeb asja ühe hoobiga klaariks! Maailma moelavadel võib töötada paljugi, paraku mitte iga toon ei kaunista Eesti naisi. Arter valis välja viis tooni, mille peale võid kindel olla.

Vaata Tallinn Fashion Weeki värviküllust videotest!

Päikesekollane

Tõhusaim hea tuju toon ning hea tuju doping. Kui soovid kõikjal päikesekiirena silma jääda, kanna kollast. Kuigi tegemist on hooaja tähtsaima moetooniga, pole kunagi hirmu, et tänavad kollendama lööks – enamikul kaunitaridel pole iial piisavalt kuraasi, et seda värvi selga panna.

Aldo Järvoo/Embassy of Fashion
Aldo Järvoo/Embassy of Fashion Foto: Erlend Staub

Veesinine

Sillerdav ja helge siniroheline, mida näeb paradiisirandades selles kohas, kus vesi ja valge liiv kokku saavad, on selle kevade kauneim moetoon. Mõjub hästi voogaval siidil, aga ka pehmel trikotaažil või selge joonega kergel kevadmantlil. Heledad silmad võtavad seda värvi kandes kui nõiaväel samasuguse maagilise tooni.

Riina Põldroos/Embassy of Fashion
Riina Põldroos/Embassy of Fashion Foto: Erlend Staub
Kirill Safonov / Tallinn Fashion Week / kevad 2019
Kirill Safonov / Tallinn Fashion Week / kevad 2019 Foto: Kalev Lilleorg
Brand no8
Brand no8 Foto: Erlend Staub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles