Postimees TV. Mick Schumacher võrdlustest oma isaga: see on igaühe eesmärk

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher.
Mick Schumacher. Foto: Kamran Jebreili / AP

Seitsmekordse vormel 1 maailmameistri Michael Schumacheri poeg Mick, kes saab täna 20-aastaseks, ütles enne debüüthooaega vormel 2 võistlussarjas, et ta ei tunne enda õlul seetõttu vastutuskoormat.

«Võrdlused isaga pole mulle kunagi probleemiks olnud. See on üsna lihtne. Minu jaoks on võrdlus F1 sarja ajaloo parima sõitjaga igaühe eesmärk, mida saavutada ning see, et saan oma isa enda iidoliks nimetada, on midagi väga erilist ning ma tunnen au, kui mind temaga võrreldakse, kuna minu võimuses on lihtsalt õppida ning püüda areneda,» rääkis Mick Schumacher.

Mick liitus möödunud talvel Ferrari noorteakadeemiaga ehk tiimiga, kelle ridadesse kuulus Michael Schumacher 11 aastat ning võitis aastatel 2000–2004 viis järjestikku maailmameistritiitlit. «Esimesed muljed Ferrarist olid niivõrd südant avavad, kui mind tervitati perekonnas, mis on olnud alati osa minu perekonnast. Seega ma arvan, et mõlema kombinatsioon oli väga-väga positiivne ning ma olen tõesti väga õnnelik,» ütles Mick.

«Minu eesmärk on sel hooajal õppida võimalikult palju ja koguda kõike minu ümber olevat infot inimestelt, kellega ma koos töötan ning kasutada seda teavet oma huvides. See hooaeg saab olema veidi erinev väljakutse. Meil on auto ümber rohkem inimesi, mistõttu on see kindlasti (võrreldes varasemaga) tore ja erinev,» vaatas Mick peagi algavale hooajale otsa.

Mullu vormel 3 võistlussarjas võidutsenud Schumacher kuulub ka tänavu Prema meeskonda. Vormel 2 sarja hooaeg saab alguse juba järgmisel nädalavahetusel, kui 31. märtsil sõidetakse Bahreinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles