Vaata otse! «Tuhat tervist» teeb põhjaliku ülevaate vaagnapõhjalihaste kaebustest

PM Tervis
Copy

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu vaagnapõhjalihaste treenimisest ning innovaatilistest plaastritest. 

«Tuhat tervist!» keskendub täna naise keha ühele kõige olulisemale lihasgrupile, nimelt asume rääkima vaagnapõhjalihaste muredest - pidamatusest, lõtvusest ja teistest kaebustest. Otsime koos vaagnapõhjalihaste treeneriga lahendusi, mida iga naine (tegelikult ka koos mehega) saab kodus teha, et oma vööalune toonuses ja tervena hoida. Lisaks kiikame samal teemal apteeki ja otsime üles lisavidinad, mille abil end treenida. Räägime tupekuulide ja vibraatorite vajalikkusest lihaste treenimise kontekstis.

Lisaks põikame Tartu Ülikooli farmaatsiainstituudi laborisse ja uurime, millist innovatsiooni teevad eestlased tulevikus kasutatavate plaastrite loomisel. Mis oleks, kui plaaster, mille oma haavale paned, mitte ainult ei kaitse, vaid ravib seda samal ajal?

Kuulsuse rubriigis räägib oma elust ja tervisest räägib näitleja ning lavastaja Ain Mäeots.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles