VIDEOLUGU: Antsla seisab silmitsi sajandi suurima tee-ehitusega

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Antsla kandi inimestel tuleb eeloleval suvel varuda liiklemiseks üksjagu kannatust, sest maikuu lõpus plaanitakse alustada Antslat läbivate riigiteede rekonstrueerimisega ühtekokku enam kui 11 kilomeetri ulatuses.

Maanteeametil on kavas teetööd, mis hõlmavad Antsla-Vaabina tugimaantee esimest ligi seitset kilomeetrit, Antsla ja Kobela vahelist maanteelõiku, samuti Antsla-Kanepi ja Antsla-Haabsaare tee algust. Sealhulgas rajatakse Antsla kesksele ristmikule ringristmik.

Vallavanem Avo Kirsbaum nimetab algavaid teetöid Antsla jaoks sajandi projektiks, mis annab soodsa tõuke vallakeskuse edasisele arengule.

Suur küsimärk nii Antsla elanike kui ka kümnete tuhandete Eesti laadaliste jaoks on, kas teetööde tõttu tänavu Hauka laat ikka saab toimuda. Maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal ütleb videoloos, kas laada pidamine on tänavu võimalik või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles