Vaata otse! «Tuhat tervist» teeb sissevaate verekeskuse telgitagustesse

PM Tervis
Copy

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu veredoonorluse võimalustest Eestis, kevadistest iluvitamiinidest ning keerukatest paarisuhetest.

«Tuhat tervist» keskendub sel laupäeval veredoonorlusele - uurime, kuidas on Eestis üles ehitatud verekeskuste süsteem, mis saab meie annetatud verest ja saatejuht Indrek Ventmann katsetab ka omal nahal, kuidas doonoriks olemine käib.

Veel uurime, millised iluvitamiinid aitavad kevadel rutem tulla ehk räägime ainetest, mis lasevad särada nii nahal, küüntel kui juustel. Otsime üles ühe ägeda paari- ja suhteterapeudi ja räägime tülidest paarisuhtes - miks me siis ikkagi tülitseme, mis hetkeni on tülidest kasu ja jagame praktilisi soovitusi, kuidas konfliktid mõistlikult ja konstruktiivselt ära lahendada.

Kuulsuse rubriigis räägib oma heast tervisest teaduse populariseerija, Ahhaa teaduskeskuse juhataja Andres Juur.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles