Video. Mati Alaveri kaitsja lahkus politseimajast, kuid keeldus pikemast kommentaarist (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigiprokuratuur pidas esmaspäeval dopingutarvitamise kriminaalasja raames kinni tuntud suusatreeneri Mati Alaveri ning viis ta menetlustoiminguteks Tartu politseimajja. Tema kaitsja Marko Pilv lahkus hoonest paar minutit enne kella 18, kuid keeldus olukorda täpsemalt kommenteerimast. 

Pilv ütles, et on teadlik Alaveri elukohas läbiviidud läbiotsimisest, kuid keeldus hindamast selle toimingu vajalikkust. Ta nentis, et menetlustoimingud Alaveriga veel jätkuvad, kuid ülekuulamine on lõppenud. Tema sõnul pole praegu teada, millal Alaver võiks vabadusse pääseda. «See on menetleja otsus,» lausus ta.

Esialgsetel andmetel ei taotle riigiprokuratuur Alaveri vahi alla jätmist.

Pilv rõhutas, et praegu on tegemist kahtlustuse faasiga ning seetõttu ei saa Alaver dopingukaasuses avalikkusele kommentaare jagada. «Me ei soovi hetkel kommentaare anda ja palume seda austada. See on isiku soov.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles