Postimees TV: Hardeni 43 mängu kestnud seeria lõppes Doncici vastu

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA teenisid Houston Rocketsi mängumehed kaheksanda järjestikuse võidu, kui alistasid võõrsil ühe punktiga skooriga 94:93 Dallas Mavericksi ametivennad. Seejuures ei kerkinud esimest korda pärast 43 mängu pikkust seeriat võitjate resultatiivseimaks unelmate korvpalliliiga mullune kõige väärtuslikum mängija James Harden.

Hardenil oli võimalus üheksa sekundit enne kohtumise lõppu tabada korvi alt seisul 94:93 võidukorv, kuid NBA staarhabemik eksis ning omakorda sattus eelisseisu kodumeeskond. Mavericksi meeskonnas mängiv Sloveenia imelaps Luka Doncic söötis palli Jalen Brunsonile, kes pääses ka keskpositsiooniviskele, kuid Chris Paul suutis selle blokeerida.

Harden viskas seekord kõigest 20 punkti, pärast 43 mängu kestnud seeriat tõusis tema asemel Rocketsi kõige tulemuslikumaks mängijaks 26 punktiga Eric Gordon. Mavericksi mängujuht Doncic oli oma meeskonna parimana lähedal kolmikduublile, kui viskas 19 punkti, võttis maha enda NBA-karjääri tippmarki märkivat 15 lauapalli ning jagas kaaslastele 9 korvisöötu.

Käimasoleva hooaja 21. kaotuse sai aga tiitlikaitsja Golden State Warriors, kui kodusaalis jäädi tulemusega 111:115 alla läänekonverentsi viimasele meeskonnale Phoenix Sunsile. Võitjate ridades kogus Devin Booker üleplatsimehena kaksikduubli, kui viskas 37 punkti ning andis kaaslastele 11 tulemuslikku söötu. Kelly Oubre Jr. lisas Sunsi eest 22 punkti ning Deandre Ayton 18 punkti. Warriorsi resultatiivseimaks kerkis 28 punktiga Klay Thompson 28 punkti. Kevin Durant lisas 25 silma, 15 kolmepunktiviskest kõigest neli tabanud Stephen Curry piirdus 18 punktiga.

Kõik tulemused:

  • Philadelphia 76ers – Indiana Pacers 106:89
  • Atlanta Hawks – New Orleans Pelicans 128:116
  • Memphis Grizzlies – Orlando Magic 105:97
  • Dallas Mavericks – Houston Rockets 93:94
  • Minnesota Timberwolves – New York Knicks 103:92
  • San Antonio Spurs – Milwaukee Bucks 121:114
  • Golden State Warriors – Phoenix Suns 111:115
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles