Postimees TV: Tänak ootab Ogier' ja Neuville'iga tihedat heitlust

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Autoralli MM-sarja kolmandal etapil Mehhiko rallil koos kaardilugeja Martin Järveojaga Toyota meeskonna ridades teisel kohal lõpetanud Ott Tänak ootab käimasolevalt hooajalt sama tihedat heitlust kui eelmistel aastatel.

«Kindlasti oli raske ralli ja võibolla see kiirus polnudki siin niivõrd oluline, vaid pigem tuli tulla läbi ilma probleemideta ning kannatlik olla. Ma usun, et tegime lõpuks hea töö,» võttis Mehhikos 21 kiiruskatsest kuus võitnud Tänak hooaja kolmanda etapi kokku.

Ühtlasi säilitas senisel aastal kõigil kolmel etapil poodiumile tõstunud Tänak MM-sarja üldarvestuses liidrikoha. «Hetkel tundub, et see võidusõit saab olema sama tihe kui eelnevatel aastatel. Thierry (Hyundai piloot Thierry Neuville – toim) ja Sebastieniga (Citroëni piloot Sebastien Ogier – toim) on kindlasti olukord tihe ja mul on iseenesest hea meel, et saame esimesena asfaldi peal startida,» vaatas Tänak ette 28.–31. märtsini peetavale Korsika asfaldirallile.

MM-sarja üldseis sõitjate arvestuses:

  1. Ott Tänak (Toyota Gazoo Racing WRT) 65 punkti
  2. Sebastien Ogier (Citroën Total WRT) 61
  3. Thierry Neuville (Hyundai Shell Mobis WRT) 55
  4. Kris Meeke (Toyota Gazoo Racing WRT) 35
  5. Elfyn Evans (M-Sport Ford WRT) 28
  6. Esapekka Lappi (Citroën Total WRT) 20

MM-sarja üldseis tiimide arvestuses:

  1. Toyota 86 punkti
  2. Citroën 78
  3. Hyundai 77
  4. M-Sport 45
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles