Järelvaadatav: Rakvere võitles end kaotusseisust välja ja pääses poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpalli meistrivõistlustel teenis Rakvere võrkpalliklubi veerandfinaalseeria otsustavas mängus 3:2 (22:25, 21:25, 25:22, 27:25, 15:12) Tallinna Selveri üle ning kohtub poolfinaalis põhiturniiri võitja Tartu Bigbankiga.

Rakvere parimana tõi Karl Maidle 20 punkti, Markus Uuskari kogus 18 ning Joonas Popman 15 silma. Selveri resultatiivseim oli 23 punktiga üleplatsimeheks kerkinud Timo Lõhmus.

Kui Rakvere kohtub Eesti meistrivõistluste poolfinaalis Tartuga, siis teises finalisti selgitavad Saaremaa ja Pärnu. Tallinna Selver mängib TalTechiga viiendale-kuuendale kohale.

Enne mängu:

Tallinna Selver võitis seeria avakohtumise koduväljakul kindlalt tulemusega 3:0, kuid Rakvere suutis eile tulla omakorda kodupubliku ees välja 0:2 kaotusseisust ning viigistada 3:2 võidu toel kahe võiduni peetav seeria.

Rakvere meeskonna kõige tulemuslikumaks kerkis eile 25 punktiga Taavi Nõmmistu. Markus Uuskari ja Denis Losnikov lisasid mõlemad 13 punkti. Vigastuse tõttu puudusid võitjate koosseisust Andris Õunpuu ja Tanel Uusküla.

Pealinnaklubi resultatiivseimana tõi Albert Hurt 23 punkti, Oliver Orav ja Timo Lõhmus toetasid teda vastavalt 15 ja 11 silmaga.

Kui selle paari võitja läheb poolfinaalis vastamisi Bigbankiga, siis teises poolfinaalpaaris on vastamisi tiitlikaitsja Saaremaa võrkpalliklubi ja veerandfinaalis kahe mängu kokkuvõttes TalTechi alistanud Pärnu võrkpalliklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles